چگونه یک مدرس خوب و با کیفیت را تشخیص بدهیم ؟ : قسمت اول

سالهاست که در زمینه آموزش ، تدریس و مشاوره در حوزه فناوری اطلاعات در کشور فعالیت دارم ، شاید نزدیک به هفت بار از دانشگاه های مختلف به خاطر بحث هایی که با اساتید پیدا کردیم یا اخراج شدم و یا اینکه از ادامه تحصیل انصراف دادم اما برای این تعداد دفعات اخراج و انصراف قطعا دلایل منطقی دارم ، هیچوقت نمی توانم تحمل کنم که یک نفر با عنوان استاد مفاهیم را بصورت کاملا اشتباه به دانشجویان منتقل کند و ده ها نفر دانشجو هم چشم و گوش بسته فقط حرفهای وی را تایید کنند .

به همین دلیل اساسا مدرسین دانشگاهی و بعضا مدرسینی که در برخی از موسسات فعالیت آموزشی دارند دل خوشی از بنده ندارند. آدم رکی هستم ، امروز می خواهم به شما روشهایی که یک مدرس می تواند با استفاده از آنها دانشجویان را به قول خودمان بپیچاند ( بچیچوند ، چپاندن بر وزن وارد کردن یا فرو کردن یا دور زدن یا . ) را به شما آموزش بدهیم تا هرگاه شخصی را به عنوان مدرس مشاهده کردید به سادگی متوجه شوید که آیا واقعا تجربه تدریس حرفه ای داشته است یا خیر ، با هم چند نکته از این موارد را بررسی می کنیم :

هنوز نرسیدیم قطعا بهش می رسیم ، عجله نکنید

چگونه یک مدرس خوب و با کیفیت را تشخیص بدهیم ؟ : قسمت اول

، ,یک ,مدرس ,انصراف ,دانشجویان ,هم ,را به ,دارم ، ,به شما ,یک مدرس ,که یک

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بانوی دوراندیش مدیریت کشاورزی 52110314 خورشيد تابنده عشق فن فیک اکسو sima asemandkavir كـــانون فرهــــنگی آمــوزش قـلـم چــی دختران مشــــهد مطالب اینترنتی مرکزنت ایران فایل